Σκανάρετε με smartphone για να αντιγράψετε την διεύθυνση
Qr Code

Εκδηλώσεις

Ο παλμός της μαθητιώσας νεολαίας του Νομού χτυπά αυτή την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στα Κρέστενα όπου θα διεξαχθεί το 14ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης με τη συμμετοχή 1700 μαθητών από 42 σχολεία του Νομού Ηλείας.

Οι μαθητές χωρίς να διεκδικούν κάποιο έπαθλο ή διάκριση θα παρουσιάσουν στο κοινό, τους χορούς και τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει καθώς και άλλες μορφές καλλιτεχνικής δημιουργίας, καθώς και την έκθεση εικαστικών και τεχνολογίας.

Ο θεσμός ξεκίνησε το 2006 χάρη σε πρωτοβουλία του 2ου γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στηρίχθηκε από τον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Στέριωσε στην περιοχή, θεσμοθετήθηκε και κάθε χρόνο διοργανώνεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας.

Έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των εκπαιδευτικών και των μαθητών και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στον ετήσιο προγραμματισμό των μαθητικών εκδηλώσεων των σχολείων.

Συνημμένα
Download this file (afisa_festival.jpg)Η αφίσα του φεστιβάλ1045 kB
Συνημμένα
Download this file (5Anakoinosi-12SynedrioPekap.pdf)5Anakoinosi-12SynedrioPekap.pdf420 kB
Συνημμένα
Download this file (4Anakoinosi-12SynedrioPekap.pdf)4Anakoinosi-12SynedrioPekap.pdf374 kB

Σας ενημερώνουμε για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ3 ACT, που αποτελεί σύμπραξη τεσσάρων χωρών, Γαλλίας, Ελλάδας, Ισπανίας και Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ως θέμα προτεραιότητας την προώθηση των θεμελιωδών αξιών μέσω της εκπαίδευσης και κατάρτισης που αφορούν την πολυμορφία στο μαθησιακό περιβάλλον.

 

Συνημμένα
Download this file (Newsletter ACT.pdf)Newsletter ACT.pdf217 kB