Σκανάρετε με smartphone για να αντιγράψετε την διεύθυνση
Qr Code

Νέα

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας  για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Έτσι, η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Επιπρόσθετα οι υποψήφιοι παλαιοτέρων ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές  Εξετάσεις,  θα πρέπει προς διευκόλυνσή τους να προσκομίσουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης ή Βεβαίωση Συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

 

 

Σας κοινοποιούμε τα εξεταστικά κέντρα όπου θα πραγματοποιηθούν τηλε-εξετάσεις,προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τον τρόπο εξέτασής τους.

Συνημμένα
Download this file (ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΔΕ.xlsx)ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΔΕ.xlsx36 kB

Οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων διενεργήθηκαν στην Π.Ε. Ηλείας με τρόπο άψογο, σε κλίμα ήρεμο και χωρίς προβλήματα και αναστατώσεις.

 

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους καθηγητές που -καθένας μέσα από το ρόλο που ανέλαβε- διεκπεραίωσαν το έργο αρμονικά και με πνεύμα συνεργασίας, διαμορφώνοντας για τους μαθητές μας το κατάλληλο περιβάλλον για να δώσουν τον δικό τους αγώνα.

 

Με την ευκαιρία ευχαριστώ όλες τις υποστηρικτικές δομές του νομού Ηλείας για την πολύτιμη συνεργασία και την αθόρυβη υποστήριξή τους, κατά τη διάρκεια διενέργειας των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, η Ελληνική Αστυνομία, οι Νοσοκομειακές Μονάδες Ηλείας, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνίας Ελλάδος, το ΚΤΕΛ και όλοι γενικά  οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς, συνέβαλαν τα μέγιστα στην όλη διαδικασία.

 

Θέλω κυρίως, όμως, να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές των σχολείων της Π.Ε. Ηλείας, που πειθαρχημένα και μεθοδικά συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, και να τους ευχηθώ, με την ευκαιρία, να έχουν καλά αποτελέσματα, επιτυχία στην επιλογή των σχολών και κάθε πρόοδο στη ζωή τους μετά το σχολείο.

 

Η εισαγωγή στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί αναμφίβολα μία επιτυχία. Δεν είναι όμως παρά ένα μόνο σκαλοπάτι στην ανηφορική σκάλα της ανθρώπινης πορείας. Η μη επίτευξη αυτού του στόχου, εξάλλου, δεν λογίζεται για αποτυχία, παρά είναι κι αυτή μία χρήσιμη εμπειρία, απ’ αυτές που η ζωή είναι γεμάτη και που η αξιοποίησή τους είναι στο χέρι του καθενός.

 

 

Ο  Δ/ντής της Δ/νσης Δ.Ε. Ηλείας

Δημητρέλλος  Βασίλειος

                                 ΠΕ04.02   

Συνημμένα
Download this file (ΕΚ_ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ.xlsx)ΕΚ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.xlsx68 kB

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα διεξαχθούν το Σάββατο 24/11/2018 (για το Β επίπεδο) και την Κυριακή 25/11/2018 (για το Γ επίπεδο) στα εξεταστικά κέντρα που φαίνονται στο συνημμένο πίνακα.

 

Μετάβαση στην αντίστοιχη σελίδα του ΥΠΠΕΘ

 

Μπορείτε να συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση /https://kpg.it.minedu.gov.gr/ από 26/10/2017 έως 06/11/2017 στις 15:00

Προθεσμία προσέλευσης στη ΔΔΕ Ηλείας (Διοικητήριο 5ος όροφος) για οριστικοποίηση της αίτησης (μόνο, όχι για συμπλήρωση της αίτησης)

μέχρι  την Τρίτη 07/11/2017.

Προσοχή: Η προθεσμία προμήθειας του παραβόλου είναι η Παρασκευή 03/11/2017