Σκανάρετε με smartphone για να αντιγράψετε την διεύθυνση
Qr Code

Μαθητές

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας  για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Έτσι, η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Επιπρόσθετα οι υποψήφιοι παλαιοτέρων ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές  Εξετάσεις,  θα πρέπει προς διευκόλυνσή τους να προσκομίσουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης ή Βεβαίωση Συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

 

 

Οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων διενεργήθηκαν στην Π.Ε. Ηλείας με τρόπο άψογο, σε κλίμα ήρεμο και χωρίς προβλήματα και αναστατώσεις.

 

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους καθηγητές που -καθένας μέσα από το ρόλο που ανέλαβε- διεκπεραίωσαν το έργο αρμονικά και με πνεύμα συνεργασίας, διαμορφώνοντας για τους μαθητές μας το κατάλληλο περιβάλλον για να δώσουν τον δικό τους αγώνα.

 

Με την ευκαιρία ευχαριστώ όλες τις υποστηρικτικές δομές του νομού Ηλείας για την πολύτιμη συνεργασία και την αθόρυβη υποστήριξή τους, κατά τη διάρκεια διενέργειας των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, η Ελληνική Αστυνομία, οι Νοσοκομειακές Μονάδες Ηλείας, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνίας Ελλάδος, το ΚΤΕΛ και όλοι γενικά  οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς, συνέβαλαν τα μέγιστα στην όλη διαδικασία.

 

Θέλω κυρίως, όμως, να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές των σχολείων της Π.Ε. Ηλείας, που πειθαρχημένα και μεθοδικά συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, και να τους ευχηθώ, με την ευκαιρία, να έχουν καλά αποτελέσματα, επιτυχία στην επιλογή των σχολών και κάθε πρόοδο στη ζωή τους μετά το σχολείο.

 

Η εισαγωγή στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί αναμφίβολα μία επιτυχία. Δεν είναι όμως παρά ένα μόνο σκαλοπάτι στην ανηφορική σκάλα της ανθρώπινης πορείας. Η μη επίτευξη αυτού του στόχου, εξάλλου, δεν λογίζεται για αποτυχία, παρά είναι κι αυτή μία χρήσιμη εμπειρία, απ’ αυτές που η ζωή είναι γεμάτη και που η αξιοποίησή τους είναι στο χέρι του καθενός.

 

 

Ο  Δ/ντής της Δ/νσης Δ.Ε. Ηλείας

Δημητρέλλος  Βασίλειος

                                 ΠΕ04.02   

ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ  ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ  2013- 2014

Β΄ ΤΑΞΗ

 1.      5ος πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας

 

Κακολύρη Σοφία  - Δεύτερο βραβείο  (2η θέση)

Βασιλοπούλου Ευαγγελία                   (10η θέση)

2.      Διαγωνισμός ‘’ΘΑΛΗΣ’’ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας που συμμετείχε και διακρίθηκε:

Σταμάτης Παπαδόπουλος

3.      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EUROSCOLA:

 

Πετροπούλου Αικατερίνη  διακρίθηκε και ταξίδεψε στο Στρασβούργο της Γαλλίας

Σωτηροπούλου Χρύσα (2η αναπληρωματική)

Λούρμπα Αγγελική        (3η αναπληρωματική).

 Α΄ ΤΑΞΗ

1.      Συμμετοχή στους σχολικούς αγώνες στίβου- 110 Μέτρα με εμπόδια

Μάντης Νικόλαος πρώτος (1ος)    (Α΄φάση αγώνων)

Μάντης Νικόλαος δεύτερος (2ος)  (Β΄φάση αγώνων)

Υποκατηγορίες