Ανέλαβα τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.
Θέλω να συγχαρώ τον κ. Δημητρέλλο Βασίλειο που με την οκτάχρονη παρουσία του ως Διευθυντής Ν. Ηλείας άφησε έντονο το στίγμα του και ευδιάκριτο το αποτύπωμα του στην εκπαιδευτική διαδικασία του Νομού μας και θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τη φιλία του.
Σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε.
Στόχος μου είναι να αναλάβω καινοτόμες δράσεις, να αντιμετωπίσω τα κρίσιμα προβλήματα της εκπαίδευσης, να συμβάλλω στη σύνθεση ιδεών και απόψεων και να άρω αμφιβολίες και αμφισβητήσεις.
Γνώμονας μου θα είναι η αρχή ότι η διοίκηση της εκπαίδευσης πρέπει να ασκείται όχι μόνο με την εφαρμογή νομικών διατάξεων και επιστημονικών αρχών αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και της κοινωνίας.
Το 2020-2021 θα είναι μία δύσκολη χρονιά και λόγω της παρουσίας του Κορωνοιού.
Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είναι τα σχολεία μας ασφαλή και για να παρέχουμε την καλύτερη εκπαίδευση στους μαθητές μας.
Σε αυτή την πορεία θα επιδιώξω τη συνεργασία με τους καθηγητές μας, τους μαθητές μας, τους γονείς, την ΕΛΜΕ και όλους τους φορείς της πολιτείας.
Είμαι βέβαιος ότι με την υποστήριξη των συνεργατών μου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πετύχουμε τους στόχους μας.